27. kesäkuuta 2012

Keihästytönkorento

10 kommenttia:

 1. Hienoja makroja. Otitko jalustalla vai käsivaralla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ina. Käsivaralla kuvaan, en ole jalustaa opetellut käyttämään kun olen sellainen "kuljeskele ja kuvaa" tyyppi. =)Sunnuntaikuvaaja niinkuin otsikkokin kertoo.

   Poista
 2. Kaunis sudenkorento. Upeat kuvat.

  VastaaPoista
 3. Mahtavat kuvat korennosta, viimeinen "varjo-kuva" erikoinen, erilainen. Hienoja kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Valokki! Viimeisessä kuvassa poistuu paikalta... =)

   Poista
 4. Hienot kuvat. Tämä ei kuitenkaan ole okatytönkorento vaan keihästytönkorento. Okatytöltä puuttuu keskiruumiista toinen musta juova, joka on kaikilla Coenagrion-tytönkorennoilla. Selän kuviot ovat tyypillisiä keihästytönkorennolle, sen sijaan 2. jaoksen kuvio on epätyypillinen. Sami Karjalaisen kirjan mukaan keihästytönkorennolla 2. jaoksen kuviointi vaihtelee, kuvissa olevan mukaisia tavataan.

  Tämän viestin lähettämisessä oli ongelmia, koska ohjelma väittää "URL sisältää kiellettyjä merkkejä" vaikka en ole laittanut mitään URLia, ei ilmeisesti tunnista wordpress-tunnusta. Koetan toisella tavalla, en valitse wordpressiä vaan kirjoitan itse nimen.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Sarari tästä tiedosta! =) Itsellä tunnistus perustui vain kuvan vertailuun Wikipediassa! =) Bloggerissa on ollut kyllä ongelmia uudistuksien jälkeen mm. kuvien lähetys blogiin takkuaa jatkuvasti...

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita, kiitos niistä!